Lotus Esprit S1 1977

Vi er enormt stolte af at kunne præsentere en af de mest ikoniske biler der er nogensinde er fremvist på det hvide lærred!

Lotus Esprit S1 fra 1977 blev udødeliggjort i Bond filmen, For your eyes only med Roger Moore i hovedrollen. Hvem kan ikke huske den ikonske scene hvor han på de små snoede bjergveje bliver jagtet af en helikopter for til sidste at ende med snuden i vandet hvor bilen transformeres til en ubåd.

Denne S1 er som i filmen fra 77 lakeret i samme udvendige farve som filmbilen og med tilhørende polerede Wolfrace hjul og sortlakeret frontspoiler, indvendig har man dog afveget en anelse og udstyret den med fuld skrædersyet sort læderstue og så har den her også rattet i den “rigtige” side så den kan køres uden udfordringer.

Bilen har undergået en flerårig nut/bolt restaurering hvor karossen har været løftet af rammen. Der medfølger fakturaer for langt over 100.000,- alene i nye dele – her til kommer bilen samt flere års imponerende arbejde for idag at kunne fremvise et ikon der fremtræder i fantastisk flot stand og en værdig repræsentant for en bil med en unik historie.

Under restaureringen vurderedes det passende at opgraderet knast fra en 2.2L maskine stadig fra en original 904 motor, samt ombygget til elektronisk tænding. Bilen kommer med udskrift på effektmåling. Bilen yder idag 160HK og har kørt under 3.000 km siden opbygningen.

En bil som har opnået kultstatus og som vil passe ind i enhver eksklusiv samling af klassiske biler.

For mere information på dette fantastiske stykke bilhistorie kontak venligst Michael på 30270024 eller på mb@roaring80s.dk